Büro Memur Sen genel Başkanı Vecdi Yanbaz Genel Başkan Yardımcıları Metin Yılancı ve Bekir Turhan Yalova Büro- Memur-Sen Şubesi’ni ziyaret ederek il divan kurulu toplantısına katıldı. 

Genel Merkez Yöneticilerinin yanında İl divan toplantısına; Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı: Sağlık-Sen Baskanı İbrahim Oktay, Diyanet-Sen Başkanı Şuayip Akgün, Toc-Bir-Sen Başkanı Necdet Tuncer, Kültür-Memur-Sen Başkanı Tarık Turgut, Bayındır-Memur-Sen Başkanı Osman Ata,  Genç Memur-Sen Başkanı Soner Taşova, birçok kurumun Müdürleri ve İdarecileri ile kurumlarda görev yapan memurlar ve aileleri hazır bulundular.

Toplantıda açılış ve selamlama konuşmasını Büro Memur Sen İl Başkanı Ersoy Acar gerçekleştirdi.

Ardından Büro Memur Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz hazır bulunan tüm misafirlere, işyeri temsilcileri ve üyeler ile ailelerine yönelik ayrıntılı hitabını gerçekleştirdi.

Genel Başkan Vecdi Yanbaz'ın hitabından sonra Genel Merkez yöneticilerine hediyeler takdim edildi.

Daha sonra işyeri ve il temsilcileri tarafından sorun ve talepler Genel Merkez yöneticilerine iletildi.

Toplantının ardından Başkan Ersoy Acar, toplantının üyeler ve temsilciler açısından çok faydalı olduğunu söyleyerek ilimizde ziyarette bulunan Genel Merkez yöneticilerine teşekkürlerini bildirdi. Genel başkan ve genel başkan yardımcıları toplantının ardından memnuniyetlerini belirterek Genel merkeze gitmek üzere ilimizden ayrıldılar.