Bolu Koru Otel’de düzenlenen Aday Adayı1. Grup eğitim seminerine, Yalova Belediye başkan Adaylarından Vefa Salman, Mehmet Gürel, Altınova Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Toprak, Çınarcık Belediye Başkan Aday Adayları Emin Aykul, Mustafa Deveci ve Avni Kurt ile İlçelerde belediye ve il genel meclisine aday adayı olan yaklaşık 35 partili katıldı.

      CHP Genel Başkan yardımcısı Perihan Sarı’nın açılış konuşmasıyla başlayan eğitim seminerinde,  Kişisel Gelişim Uzmanı Görkem Başaran  Etkili İletişim Becerileri ve Halkla İlişkiler& Propaganda konusunda sunum yaparken, .Ürgüp Belediye eski Başkanı Bekir Ödemiş CHP ve Yerel Yönetim Modeli konulu seminer verdi.

       İkinci oturumda ise, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri  Kadri Veziroğlu,  “Türkiye’de Yerel Yönetimler Ve Yasal Düzenlemeler” konulu seminer verirken,  CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt “ Sosyal demokrasi ve Yerel Yönetimler” konulu seminer verdi.

    Seminerde ayrıca Doç.Dr. Nihan Sönmez  “Kentsel Dönüşüm” adlı bir sunum yaparken oturum,  9 Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi Danışmanı Oktay Gökdemir’in CHP Tarihi ve Felsefesi” konulu seminerle sona erdi.