“Müşteri velinimetimizdir”sloganıyla kaliteli hizmet vermeyi ilke edinen Ford Erdeğer firması bundan sonrada aynı titizlik ve tempoyla hizmet vermeyedevam edeceğini söyleyen, Ford Erdeğer Satın Alma, İnsan Kaynakları ve Kalite Yönetmeni Müşteri İlişkileri Uzmanı Dilek Taş,  ‘Satış ve Hizmette kaliteden asla taviz vermeyen Yalova Ford Erdeğer firması, “Satışta Mükemmellik” maratonunda 2015 yılında 2 ödül alarak dalında ki kalitesini ispatlamıştı. 2016 yılında bu ödülü tekrar almakla bu tezini bir defa daha ispatlamış oldu’ dedi.
Türkiye genelinde bütün Ford Bayilerinin katıldığı bu yarışmada, Bölge 1.’liği ödülünü Ford Otosan Ticari Araç Satış Bölge MüdürüHakan Turhan ve Binek Araç Satış Bölge Müdürü Görkem Yılmaz’ın katıldığı tören ile “Satışta Mükemmellik” ödülü tüm ekip adına, Ford Erdeğer Satış Müdürü Serkan Taş’a takdim edildi.

Dilek Taş, “Yalova Ford  Erdeğer olarak, biz her geçen gün büyüyen ve başarılarına bir yenisini ekleyen, güçlü ve büyük bir aileyiz” şeklinde konuşarak, bu başarının tesadüf olmadığını söyledi.

Haber: Erden Sibel Türk