Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat yönetim kurulu adına, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Calal Özel’e Yalova’ya yaptığı hizmetlerinden ve sağladığı birçok katkıdan dolayı teşekkür etti.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti’ni oluşturan yöni yönetim kurulu üyelerini tek tek YTSO Başkanı Celel Özel’ tanıtan Polat, Yalova Gazetciler Cemiyeti’nin her platforda kendilerine üye olan, olmayan tüm maslektaşlarına hizmet verdiğini, bunu hiç bir gücün engelleyemeceğini söyledi.

Türkiye’de, 75 il cemiyeti ile beraber Türkiye Gazeteciler Federosyonu şemsiyesi altında, seslerini her platformda gür bir şekilde çıkardıklarını söyleyen Polat, “Biz, Anadolu’yu temsil eden ve her platformda sözümüzün geçtiği bir meslek örgütüyüz. Bizleri yok saymak, nankörlükten öte bir şey değildir. Kin ile, haset ve bozgunculuk ile hiç bir yere varılamayacağını bir defa daha bazı meslektaşlarıma hatırlatmayı görev biliyorum” şeklinde konuştu.  

 Yalova’nın birçok sorununun da konuşulduğu ziyarette YTSO Başkanı Özel; “Yalova’da en önemli eksiklik kalıcı fuar alanın olmaması, aynı zamanda sürekli bir şekilde çiçek fuarının düzenlenlenememesi, tabi önümüzde Yalova için çok önemli projeleriz olalacak.

  Gerek Yalova Üniversitesi Merkez Kampüs Projesi, Gerek Garden AŞ’nin Çiçekçilik Projesi, bunlar biran tamalandığında, Yalova’mız için çok güzel şeyler olacak.” Dedi.

Özel, YTSO’nun önümüzdeki yılın şabat ayında yapacağı meclis seçimlerinde, Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olacağını belirterek; “Ben kendim için bir şey istemiyorum. Yalova için bir şeylerin yapılması için varım. Önümüzdeki yıl yapılacak olan YTSO Meclis seçiminde, meclis üyeliğine değil, YTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına adayım, ekibimle birlikte seçilirsem, daha çok güzel projeleri hayata geçireceğim bunun altyapısını şimdiden hazırladım.  

Kentteki akil insanlar umarım benim ve ekibimin bu çalışmalarını görür ve başlarını iki ellerinin arasına koyup vicdanlarıyla değerlendirirler çalışmalarımızı, tabiî ki eksikliklerimiz muhakkak vardır.” Şeklinde konuştu.

 

 Yalova için çok güzel Projelerin olduğunu belirten Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat; “Gazeteciler Cemiyeti olarak, Cemiyet’e üye olan olmayan herkesin haklarını aramanın gayreti içindeyiz, bu düşünce tarzı Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin görevidir.

Çünkü Türkiye Gazeteciler Federasyonu’na bağlı olarak sadece Yalova içerisindeki basın mensubu arkadaşlarımızın değil, tüm Türkiye’de ki basın mensubu gerçek emekçilerin haklarını arama gayreti içerisindeyiz.

Yalova için, çok önemli iki projelerinin var. Bunlardan birincisi, Yalova’da Türkiye Gazeteciler Federasyonu’na ait bir sosyal tesisin kurulmasında önayak olmak. Yalova’ya yapılması düşünülen bu tesise, Türkiye’nin 81 ilinden gazetecileri getirtmek. Yalova’mızın doğasını, kaplıcalarını, denizini, tarihini, kültürünü, Türkiye ve Dünyaya daha tanıtmak, kent ekonomisine katmadeğer sağlamak için yeni yönetim kurulumuz ile bu işin takipçisi olacağız. Marmaranın incisi Yalova’nın, dinlenme, eğlence ve turizm kenti olmasında katkı sağlayacağız.

Diğer projemiz ise, Yalova’da eğitim alanında yapmayı planladığımız bir sosyal proje. Çok yakında her iki proje ile Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin bu kente sağladığı katkıları kamuoyu ile paylaşacağız” Dedi. Haber-Foto Halil Fidan