Yalova Gazeteciler Cemiyeti, 7 Eylül 2018 tarihinde,  8.Olağan Genel Kurulu’nda yönetime seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri ile Vali Tuba Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

    Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ayhan Polat, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve 3. Göz Gazetesi İmtiyaz Sahibi İrfan Aydın, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri ve Çınarcık Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emine Ballı, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Saymanı ve Anadolu Ajansı Termal ilçe muhabiri Onur Erdik, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi ve Etik Gazetesi İmtiyaz Sahibi ayrıca Anadolu Ajansı Altınova Muhabiri Nevzat Samancı Vali Tuba Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ayhan Polat, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Üyelerini tek tek tanıttı.

   Vali Tuba Yılmaz basın mensuplarının, kendi yaptıkları faaliyetleri halka duyurma noktasında çok önem arz ettiklerini ifade etti. Basın mensuplarının çalışma şartları ve verdikleri emekleri takdir ettiğini belirtti.

   Yalova Valisi Tuba Yılmaz yaptığı çalışmalar hakkında Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ile kısa bir değerlendirmede bulundu. Vali Yılmaz: “Basına da yansıyan bir sektör toplantısı icra ettik. Toplantıda yaptıklarımızı detaylı yansıttık. Ayhan Polat: “Sayın Valim senede bir değil de daha çok toplantı yapılabilir” dedi. Vali Yılmaz, planlamasını yaptıklarını ama yoğunluk sebebiyle planlamanın ertelendiğini ifade etti. OBS’ler ve bununla ilgili çalışmaların Yalova’da sağlayacağı istihdam, bunun yaratacağı göç yoğunluğuna karşı yapılan planlama, okullardaki etkinliklerin çeşitlenmesi; çocukların sanat, spor dallarında seçeneklerinin artması, bağımlılıkla mücadele konularında talebin önüne geçmeye çalışıldığını ifade etti. Vali Yılmaz: “Tüm okullarımız belli bir kaliteye ulaştı” dedi.

   Vali Yılmaz görev anlayışı olarak: “İnsan ömrü baki değildir ki görev baki olsun. Bir günümü dolu geçirebilecek şekilde çalışabilirsem arkaya baktığımızda ne yaptığımızı konuşuruz. Kimse görmese de bizi gören var” dedi.

Haber/ Fotoğraf: Yasemen Yeter