Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Genel Sekreter İbrahim Sevinçler ve Muhasip Nevzat Samancı, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan ve Başkan Yardımcısı Birol Önderoğlu’nu, makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

    Oda seçimlerinin ardından yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletmek için kendilerini ziyaret ettiklerini belirten Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Başkanı Ayhan Polat ve yönetim kurulu üyeleri YTSO’nun yeni yönetimine başarı temennesinde bulundular.

    Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluş ve çalışmalarını YTSO Başkanı Tahsin Becan’a ve Başkan Yardımcısı Birol Önderoğlu’na tanıtan Polat, Kendilerine üye olan, olmayan tüm meslektaşlarına hizmet verdiğini söyledi.

      Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun şemsiyesi altında, seslerini her platformda gür bir şekilde çıkardıklarını söyleyen Polat, ‘Gazeteciler Cemiyeti olarak, tarafsız ilkeler doğrultusunda hareket ediyoruz. YTSO’nun yeni yönetimden tek isteğimiz, Yalova’daki yayınlara ve bu yayınlarda çalışan emekçilere tarafsız olmasıdır’ dedi.

     Yalova’daki yayın organlarını, yakından takip ettiğini söyleyen YTSO’nun yeni Başkanı Tahsin Becan, ‘Bir gazeteci eleştirdiği gibi, doğru bir haber olduğunda da takdir etmesini bilmeli. Bir kuruluşun, yayın organı gibi hareket etmemeli. Haberi yazan kalem tarafsız olmalıdır, haberi çarpıtmadan yazmalıdır. Biz YTSO yeni yönetimi olarak objektif habercilik yapılması taraftarıyız’ dedi.

     Karşılıklı bilgi alıverişiyle geçen ziyaretin ardından toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret tamamlandı.

    YTSO’nun yeni Başkanı Tahsin Becan ve Başkan Yardımcısı Birol Önderoğlu, ziyaretten dolayı, Yalova Gazeteciler Yönetim Başkanı Ayhan Polat ve yönetimine teşekkür etti.

Haber Foto: Gamze Yüksel