Yalova İdman Ocağı Spor Kulübü'nün geleneksel dayanışma yemeğine; AK Parti Trabzon Milletvekili ve Trabzonspor'un eski başkanlarından Faruk Nafiz Özak, Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete'yi AK Parti teşkilatı, amatör kulüp temsilcileri ve bir çok sayıda davetli katılım sağladı.               

           Muhsin Sevencan’ın sunuculuğunu yaptığı gecenin, açılış konuşmasını Yalova İdman Ocağı Spor Kulübü’nün Başkanı Suat Kaan Aydın yaptı.           

             Yalova İdman Ocağı Spor Kulübünün Başkanı Suat Kaan Aydın, ‘1977 yılından bugüne İsmetpaşa Mahallesinde, Yalova gençlerine hizmet verme gayretindeyiz. İdman ocağı spor kulübümüz, Yalova amatör sporuna katkı verirken, diğer taraftan gençlerimizin de ahlaken iyi yetişmeni hedeflemektedir. Bu yönüyle toplum hizmeti yürütmekteyiz. Tabi ki diğer amatör kulüplerimizin de, tesis ve bir suni çim sahaya ihtiyacı bulunmaktadır. Bu konuda amatör spora verdiği destekle, Yalova spor camiasının takdirini toplamış ve spora olan sevgisini bildiğimiz Belediye Başkanımız Sayın Yakup Koçal’ın desteklerini bekliyoruz’ dedi. Aydın ‘36.yaşımızda da, bizleri onurlandırdığınız için, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyor, İdman ocağı spor kulübüne şükranlarımı sunuyorum’ dedi.                                                                                                                                                                        

                         AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, "Kulübün 36'ıncı yılını kutluyorum. Spor insan hayatının en önemli parçasıdır. Bende 12 yaşında Trabzon İdman Ocağı Kulübü'nde futbola başladım. Bizim zamanımızda kulüpte kütüphane vardı, tiyatro salonu vardı ve musiki dersleri alırdık. Derslerimizde başarılı olduğumuz sürece futbola devam ederdik. Spor çok önemli bir olgudur, insan odaklıdır ve sporsuz hiçbir şey olmaz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi spor eğitimle paralel olmalıdır. Sporsuz hayat olmaz. Bu doğrultuda spor yapan ve aynı zamanda da eğitimlerine devam eden kardeşlerimize başarılar diliyorum. Ayrıca kulübe katkıda bulunan ve bundan sonra da bulunmaya devam edecek olanlara da teşekkür ediyorum ’dedi. Okullarda ki, beden eğitimi dersini eleştiren Özak, spora ve gençlik spor merkezlerinin önemine de değindi. Yalova Belediyesi Yakup Koçal’ın AK Partiye geçmesini de kutlayan Özak, ‘Belediye başkanlığının partisi olmaz. Belediye başkanı, adil, güler yüzlü, hoşgörülü olmalıdır. Hizmet için çalışmalıdır’ dedi. Daha sonra konuşmalarından ardından, İdman ocağı kulübüne katkı sağlayan, Faik Aydın’a, Mulis Alkaş’a, Ali Demirhan’a, Nusret Karaalioğlu’na şükran plaketleri verildi. Haber Foto: Gamze Yüksel