Yalova’nın markaları Yürüyen Köşk ve Kâğıt Müzesi’nin tanıtımlarının yapıldığı festivalde, Yalova standı ziyaretçi akınına uğradı.

Köseoğlu, Yalova Belediyesi görevlilerine plaket takdim etti

Farklı şehirlerden gelen konuklar önce Yürüyen Köşk’ün tarihini dinlediler, ardından kendi elleriyle geleneksel yöntemlerle kâğıt yaptılar. Çok sayıda belediyenin katıldığı festivalde her şehir kendi tarihi değerlerini tanıttı.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 25 ve 26. dönem Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Yalova Belediyesi’nde görevli Mustafa Toraman ve Fatih Karadavut’a belediye adına plaketlerini takdim etti.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un selamlarını ileten Toraman ve Karadavut ziyaretlerinden dolayı Köseoğlu’na teşekkür ettiler.

Binlerce insan Yalova Kağıdını keşfetti

“Genç Müteferrikalar Yetişiyor” sloganı ile yerini alan Yalova Belediyesi yetkilileri, gelen katılımcılara kâğıt yapımı hakkında bilgi aktardı. Vatandaşlar, kendi kağıtlarını kendileri yapma imkânı buldu. Ayrıca ziyaretçilere Yalova Belediyesi İbrahim Müteferrika Kâğıt Müzesi’nde üretilen Yalova Kağıdını ve çeşitli Yalova’ya özgü hediyeler verildi.