İşetmeciliğini Kamil Ateş’İn yaptığı Yalova Lokmasının açılışına  Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Halit Güleç, Jülide Güner, Yalova Osmanlı Ocakları Başkanı Süleyman Çelebi ve misafirler katıldı. Süleyman Çelebi tarafından yapılan duanın ardından Başkan Salman’ın kestiği kurdeleyle hizmete açılan işletme Başkan Salman tarafından tam not aldı. Yalova’da bu alanda bir boşluğun olduğunu belirten Başkan Salman, Kamil Ateş’e  hayırlı kazançlar diledi.

 

Kamil Ateş açılışlarına onları kırmayıp gelen misafirlere teşekkür ederek böyle bir işletmeyi açtıkları için çok mutlu olduklarını kaydetti. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi illerde vatandaşlar tarafından severek tüketilen Lokma tatlısının Yalova’daki hemşerileri tarafından tüketilebileceğini belirten Ateş, ayrıca işletmelerinde mantı ve çiğ börekte yaptıklarını ifade etti. Mevlüd, düğün gibi organizasyonlar gibi cemiyetlerde hizmet vereceklerini kaydeden Ateş, desteklerinden dolayı dostlarına teşekkür etti.

 

Açılışın ardından Başkan Salman işletmeyi gezdi ve ikram olarak verilen lokma tatlısı ve çiğ börekten tadarak tam not verdi.