Emel Erkorkmaz'ın işletmeciliğinde ve Zülküf Güneş'in yöneticiliğinde Yalova'da balık ekmek teknesi konseptini başlatan Ayla Balık yıllardır vatandaşın ilk tercihi olmaya devam ediyor. Temizlik ve lezzet konusunda kesinlikle tavize yer vermeyen Ayla Balık müşteri memnuniyetini ön planda tutan çalışma prensibi ve zengin menüsüyle vatandaşın uğrak noktalarından biri haline gelmeyi başarmış.

Balık ekmeğin yanında menülerinde her türlü balığa yer verdiklerini söyleyen Zülküf Güneş, her balığı mevsiminde en iyi yetiştiği bölgeden getirttiklerini belirtti. İşletmeci Emel Erkorkmaz'da, "Kendi yemediğimiz ürünü müşterimize sunmuyoruz" dedi.

Öğrencilere özel ilgi

Erkorkmaz ve Güneş, öğrenciler tarafından sık tercih edilen bir işletme olduklarını dile getirerek, öğrencilere indirimli menüler sunduklarını söylediler. İşletmeci Erkorkmaz, "Öğrencilerin yeri bizde başka. Bizde zamanında öğrenci olduk, çocuklarımızda öğrenci, o yüzden öğrencinin halinden anlıyoruz. Sağ olsunlar onlarda bizi seviyorlar, bizi tercih ediyorlar" dedi. Haber: Sezgin Altınel