Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün 15 yıldır Türkiye’de mücadele ettiğini dile getiren Törü;” Bu yıl Türkiye 1.Ligi’nde yer alıyoruz ve hedefimiz ilk üçe girip Süper Lig’e çıkmak. Lig’in ilk yarısını 4.sırada bitirdik. İlk yarı hep yanımızda olan başta Yalova Valimiz Sayın Muhammet Erol, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Hasan Soygüzel, Yalova Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Büyükgümüş, Sayın Meliha Akyol ve Çiftlikköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Murat Silpagar’a ve adını sayamadığım herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

“Transfer görüşmelerimi büyük bir titizlikle yaptım”

Yapılan transfer ile ilgili bilgi veren Törü;” Kulüp antrenörümüz devre arasında hedefimizden şaşmamamız için bir transfer istedi. Hocamızın istediği milli sporcu ile anlaştım. Resmi evrak işlerinin bitiminde siz değerli basınımıza ve kamuoyuna açıklayacağım.” diyerek ekledi.

“Kulübümüze ve Yalova’ya hayırlı olsun”

Basın açıklamasında yanında bulunan eşi Sayın Emel Törü için Asbaşkan;” Eşinin yıllardır destekçisi olduğunu” dile getirdi.

“Transferi sadece transfer yapmak için yapmadım”

Transferimizi tam da hocamızın eksik gördüğü yere ve onun istediği sporcu ile anlaşarak yaptık diyen Törü şunları ekledi;” Transfer ile birlikte ikinci yarı daha iyi bir takım olacağız ve Yalova’yı hak ettiği yere, Süper Lig’e taşıyacağız. Süper Lig bizler için çok önemli. Trt Spor maçlarımızı canlı yayınlayacak. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş Spor Kulüplerinin ilimizde ağırlanması Yalova İli tanıtımında büyük önem arz ediyor. Üç kulübün taraftarları da Yalova’ya gelecek. Bu durum ilimize katma değer sağlayacaktır.

“Hedefimiz Kupa Finaline kalabilmek”

Törü;” Kulübümüzün gurur duyduğumuz başka bir mücadelesi de Avrupa Kupalarıdır. 13-15 Mart 2020 tarihinde İtalya’nın Roma şehrinde yapılacak eleme maçlarının sonunda hedefimiz Kupa Finaline kalabilmek. Takımımız bu güce sahip, hem ilimizi hem de ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek ve bayrağımızı göklerde dalgalandıracağız.

“İkinci hedef Şampiyonlar Lig’i”

Törü;” İkinci devrede sporculara hepimiz güvenelim, salonları boş bırakmayalım ve büyük zaferlere atılacak imzalara birlikte ortak olalım.” diyerek açıklamasını sonlandırdı.