Altınova Tersaneler Bölgesinde gerçekleştirilen açılış törenine; Vali Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz ve CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel katıldı.

Kurdele, Protokol tarafından kesildi

Tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren birçok firmaya istihdam noktasında önemli faaliyetler sunan iş insanlarının bir araya gelerek oluşturduğu, Gemi İnşa Müteahhitleri Birlikteliği Mesleki Eğitim ve Dayanışma Derneği (GİMBİRDER)’in Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem İnce yaptığı konuşmada, bölgenin ihtiyacına yanıt veren birçok iş insanının aynı çatı altında bir araya gelerek hem sektörün ihtiyaçlarına yanıt vermek hem de sektörü daha ileriye taşımak gayesinde olduklarını aktardı.

Açılış programında Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Tahsin Becan, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş davetlilere hitap ederek, GİMBİRDER’e başarı dileklerini sundular. Açılış kurdelesi, Altınova İlçe Müftüsü Recep Eren’in duası ile protokol üyeleri tarafından kesildi. Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem İnce davetlilerle tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.