Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Yılmaz, Yalova Servisçiler Odası Başkanı Oktay Tunç ve S.S. Lüks Yalova Oto. Mot. Koop. Yönetim Kurulu (Lüks Yalova Seyahat) Başkanı Yıldıray Güldür’ün katılımıyla, 6 araca S plakası takılırken, toplamda Yalova Seyahat’e ait 18 araç S plakası sahibi oldu.
 
 Diğer araçların da evrak işlemlerinin devam ettiğini vurgulayan Yalova Servisçiler Odası Başkanı Oktay Tunç konuşmasında; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar her zaman servis işletmecisi esnafın birlikteliği, beraberliği tek çatı altında toplanarak disiplinli çalışması için uğraş verdik. İl genelinde servis işletmeciliği bir meslek olarak görülmüyordu. Bunu sağlamak adına mesai harcadık. Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ın da katkılarıyla, Servis Araçları Hizmet yönetmeliğini çıkardık. Çalışmalarımızda bize destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.
 
Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Yılmaz ise yaptığı açıklamasında; “Bugüne kadar servis plakaları ile ilgili yapılan çalışmalara, Yalova Seyahat de katıldı. Otobüslerine S plakası takarak, hizmet vermeye devam edecekler. İnşallah bundan sonra da herkes yönetmeliklere uymaya devam eder. Artık yasalar konuşacak. Yürütttüğümüz çalışmalar neticesinde, korsan taşımacılığın önüne geçiyoruz. Bundan böyle hiç kimse korsan taşımacılık yapamayacak. Buna belediye ekipleri olarak asla müsaade etmeyeceğiz. Yapanlara da, yasalar çerçevesinde gerekli işlemleri uygulayacağız” diye konuştu.