TEMA Vakfı tarafından her yıl yüz yüze düzenlenen ve temsilciliklerin performanslarının değerlendirildiği Saha Koordinasyon Toplantısı bu yıl pandemi koşulları nedeniyle 3-4-5 Eylül tarihleri arasında online olarak düzenlendi.

2020-2021 yılı dönemi performanslarının değerlendirildiği ve 2021-2022 yılı programının ele alındığı toplantıda Yalova Tema İl Temsilciliği, 2021 yılı haziran ayında göreve getirilen İl Temsilcisi Arzu Demir’in önderliğinde, ‘Gönüllü Kazanımı’, ‘Umut Yeşertenler’ ve ‘Verimlilik’ dallarında üç ödül alarak en başarılı iller arasında yerini aldı.

“Toplumsal barış topraktan gelecek”

İl Temsilcisi Arzu Demir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yalova İl Temsilciliği olarak 2021 Saha Koordinasyon Toplantısında, ‘Gönüllü Kazanımı’, ‘Umut Yeşertenler’ ve ‘Verimlilik’ ödüllerini aldık.

Toprak Dedemizin izinde bitmeyen bir enerjiyle, TEMA Vakfı için emek vermeye devam edeceğiz.

Bu yolda bizi yalnız bırakmayan, tecrübeleriyle bize yol gösteren, başta Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Deniz Ataç olmak üzere, değerli Vakıf Yöneticilerimize, Yalova’da her zaman yanımızda bulunan mülki idare amirlerimizden Sayın Valimiz Muammer Erol ve Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk başta olmak üzere değerli İl Yöneticilerimize, İl Milli Eğitim Müdürümüz Abdulaziz Yeniyol’a, okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize, TEMA’ya teveccüh gösteren sivil toplum kuruluşlarına, sahada hiçbir menfaat beklemeden “BEN” değil “BİZ” diyen, TEMA Vakfı faaliyetlerini yaygınlaştırmak için özveriyle çalışan değerli ekip arkadaşlarıma ve tüm gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

TEMA Ailesinde böylesi tecrübeli iller arasında yer almanın gururu ve onurunu yaşıyoruz ve bu anlamlı ödülü tüm Yalova halkı adına alıyorum.

Toprak Dedemiz Hayrettin Karaca’nın yolunda, nefesimiz yettiğince koşmaya devam edeceğiz.

Sözlerimi Toprak Dedemizin bir sözüyle noktalamak istiyorum; “Toplumsal barış topraktan gelecek.” Şeklinde duygularını paylaştı.