Pandemi döneminde dahi çalışmalarına ara vermediklerini kaydeden Yalova TÜRFAD Şubesi Başkanı İbrahim İnce, “Türkiye Futbol Adamları Derneği Yalova Şubesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar pandemi süreci içinde olmamıza rağmen yönetim kurulu arkadaşlarımız ile beraber başta gençlerimiz olmak üzere özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımızın bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmaları konusunda çalışmalarımızı sürdürdük” dedi.

TÜRFAD Yalova Şubesi Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şube Başkanı Kenan Engin'in katkıları ile 50 yaş üstü vatandaşlara spor yapmaları için Veteran Futbol Takımı kurduklarını hatırlatan Başkan İnce, “Böylelikle hem spora hem de Yalova'nın tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlayan bir çalışma başlattık” şeklinde bilgilendirmede bulundu.

TVFL Ligi maçlarında sağlıkçı bulunması önemli

Yeni başlayan Veteranlar Liginin yaklaşık 18 hafta süreceği bilgisini aktaran, Yalova TÜRFAD Başkanı İnce, “Ligde ilk iç saha maçımızda sağlıkçı bulma konusunda oldukça zorlandık. Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak ve Çınarcık Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Önder Durmuş'u TÜRFAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Öksüz ile beraber ziyaret ederek, Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin spor sahalarında sağlıkçı olarak görevlendirilmesi hakkındaki görüşlerimizi paylaştık” açıklamasında bulundu.