Yalova Üniversitesi ile Vakıfbank A.Ş. arasında yapılan Kampüskart Projesi, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Niyazi Eruslu ile Vakıfbank A.Ş. Bölge Müdürü Ahmet Yılmaz ve Yalova Şube Müdürü Mehmet Çetin tarafından imzalandı.

    Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşke’deki Rektörlük makamında yapılan protokol  törenine Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Niyazi Eruslu ve Vakıfbank A.Ş. Bölge Müdürü Ahmet Yılmaz’ın yanısıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Rıza Abay, Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım Yalova Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recep Hayri Eren, Genel Sekreter Vekili Yrd. Doç. Dr. Bora Açan Strateji Geliştirme Daire Başkanı Dr. Hakan Bakkal ve Vakıfbank A.Ş.’nin yetkilileri katıldı.

   Yalova Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ve Vakıfbank A.Ş.  tarafından hazırlanan Kampüskart projesinin başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm personelimizin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan bir proje olduğu vurgulandı. Kampüskart Projesi ile ilgili diğer detaylar ise şu şekilde sıralandı.

  Kampüskart  hem kimlik kartı hem de para kartı niteliğine sahip olup, Üniversitemizde yemekhane, öğrenci yurdu, kantin, kafeterya, kütüphane, açık ve kapalı spor tesislerinde ve araç girişlerinde ve kimlik kartının istenildiği diğer alanlarda kullanılabilecektir.

    Kartlar, temassız kart özelliğini sahip olup, üniversitemiz karta para yükleme noktalarından, para yüklenebilecektir. 

   Kampuskart, kredi kartı özelliğine sahip bir ödeme aracı olmakla birlikte, kredi kartı olarak kullanılması zorunlu değildir. Öğrencilerimize verilecek kartların limiti 1 TL, çalışanlarımıza verilen kartların limiti ise 100 TL’dir. Kartlar bu limitlere sahip olarak dağıtılacak olup, dileyen kart limitinin artırılmasını talep edebilecektir. Bununla birlikte, öğrencilerin kart limiti 200 TL’yi geçemeyecektir. 

Kampuskartlar’ını kredili olarak kullanmayı tercih etmeyen öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın, yemekhanelerde, öğrenci yurdu, otopark, kantin, kafeterya ve kütüphane sistemlerinde açık ve kapalı spor/sosyal alanları ve tesislerde, kampuskartlarına para yatırması gerekmektedir.

      Kampüskart  aracılığı ile satın alınan ürünlerin gelirleri ve kayıtları, anında otomasyon sistemine ve banka hesaplarına aktarılacaktır. Kampüskart  üzerinde öğrencin, öğrenci bilgileri, personelin ise personel bilgileri bulunacaktır. Banka tarafından gizlilik ilkesine riayet edilecek, Üniversitemiz öğrencilerinin ve çalışanlarımızın bilgileri hiçbir şekilde paylaşılmayacaktır.

Kampüskart Projesi, para alışverişinin olduğu tüm uygulama alanlarında öğrencilerimiz ve çalışanlarımıza daha kaliteli, hızlı, kolay hizmeti vermenin yanı sıra kamu kaynaklarında şeffaflığı sağlamak için planlanmıştır. Kartlar tüm öğrencilerimize ve personelimize ücretsiz dağıtılacaktır.