Çalışmalar hakkında bilgi veren KGK başkanı Süheyla Uzuneser, ‘Yalova Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Konferans salonunda düzenlediğimiz panelde; pazarlama, reklamcılık, tekstil, Turizm, Plastik bölümü son sınıf öğrencileri ile girişimcilik konuştuk. Girişimcilik deneyimlerimizin yanı sıra, görüş ve önerilerimizi paylaştık. Gençlere yönelik devlet destekleri hakkında bilgiler verdik. Gençlerin sorularını ve gelecek planlarını dinledik. Enteraktif formatta sürdürdüğümüz panele katılan öğrencileri ile gelecek hedeflerini konuştuk. Bölümleri ile ilgili sektördeki iş olanaklarını değerlendirdik’dedi.

Programda Kurul Başkan Yrd. Zuhal Karakoyun  girişimcilik öyküsünü anlattı.

    Çeliker Ticaretin sahibi Karakoyun , İki yıllık Meslek Yüksek Okulu elektrik bölümü mezunu olması dolayısı ile gençler için iyi bir rol model oldu. Bugünkü işini nasıl kurduğunu ve işini sürdürürken yaşadıklarını içtenlikle öğrencilerle paylaştı.

    Daha sonra Melek Kitabevi sahibi Gülden Dönmez KOSGEB desteği ile açtığı işyeri ile ilgili deneyimlerini paylaştı. 

    Uzuneser, ‘Yalova Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Direk’in bizzat organize ettiği bu program için kendisine teşekkür ediyoruz. Başarılı bilinçli gençlerin yetişmesi için, bizde arkadaşlarımla üzerimize düşen sorumluluğu memnuniyetle yerine getireceğiz. Toplantıda gençlere yönelik Tekno Girişim Sermaye Desteği ve girişimcilik ile ilgili tüm gelişmeleri konuştuk’dedi.