Rektörlük makamında gerçekleşen devir teslim töreni, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Orhan Torkul ve Prof. Dr. Fikret Yüksel ile Genel Sekreter Ömer Naci Fidan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Prof. Dr. Mustafa Öksüz’e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden ve bundan sonraki süreçte Rektör Danışmanı olarak tecrübelerini aktaracağını belirten Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Prof. Dr. Fehime Jülide Hızal Yücesoy’a ise Rektör Yardımcılığı görevinde başarılar diledi. Prof. Dr. Fehime Jülide Hızal Yücesoy’un Fen Bilimleri Enstitüsü’nde önemli çalışmalara imza attığını belirten Prof. Dr. Suat Cebeci, üniversitemizin gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti.

Devir teslim töreni sonrası açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Mustafa Öksüz ve Prof. Dr. Fehime Jülide Hızal Yücesoy da kendilerine bu görevleri layık gören Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’ye teşekkür ederek üniversitemizi daha ileri bir noktaya taşımak adına çaba sarf edeceklerini söyledi.