Ramazan ayı bitmesi ile tutulan oruçların, sabırların karşılığı olarak İslam alemi Ramazan Bayramı kutlamalarına başladı.

  Yalova Valiliği tarafından Şaban Temüge Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleşen bayramlaşma törenine; Vali Muammer Erol, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanı Kurmay Tuğamiral Ayhan Gedik, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, MHP İl Başkanı Necati Vural, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

  Vali Muammer Erol ve protokol üyeleri Uygulama Oteli’nde gerçekleşen bayramlaşma töreninden sonra İl Jandarma Komutanlığı, Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Yalova Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, İl Emniyet Müdürlüğü (İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde), Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretlerini gerçekleştirdi.

  Vali Muammer Erol, ilk olarak İl Jandarma Komutanlığı ziyareti gerçekleştirdi. İl Jandarma Komutanı Albay Ali Gemalmaz, Vali Erol’u karşıladı. Vali Erol, bayram ziyaretinde defteri imzaladıktan sonra bayramlaşma merasimine geçildi. Sonrasında Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ziyareti gerçekleştirildi. Burada Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Belediye Başkan Yardımcıları Halit Güleç ve Kemal Baş Vali Muammer Erol’u karşıladı. Vali Erol, itfaiye ekibi ile tek tek bayramlaştı. Yalova Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal ve Rehabilitasyon merkezi çalışanları ve oranın sakinleri Vali Erol ve protokolü ağırladı. Çalıştıkları şarkıları seslendirerek Rehabilitasyon Merkezi sakinleri misafirlerin güzel zaman geçirmesini sağladı. İl Emniyet Müdürlüğü ziyareti İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisi’nde gerçekleşti. Vali Erol’u İl Emniyet Müdürü başta olmak üzere emniyet mensuplarının bayramını kutladı. Buradaki ziyaretten sonra Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyareti ile burada yaşayan yaşlıların bayramının kutlanması ile program son buldu.

Haber/Fotoğraf Yasemen Yeter