Yalova Belediye başkanı Yakup Koçal, Yalova Kent Konseyi başkanı Ömer Fitoz ve Yalova'lıların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen program 2 gün daha devam edecek.

Yalova Sosyal Gelişim Derneği yetkilisi Yavuz Tınaz yaptığı açıklamada  " Toplumumuzu Kur'an-ı Kerim'in anlamıyla buluşturmak, Kur'an ayı olan Ramazan-ı Şerifin manevi havasından istifade etmek, feyz ve bereketine nail olabilmek;  bireysel olarak da Kuran'ı anlama, yaşama ve Kur'an ahlakıyla ahlaklanmayı  şiar haline getirmek için, derneğimiz Ramazan-ı Şerife, Feyzül Furkan cep boy meal hediye kampanyasıyla giriyor.

        Derneğimiz, toplumda okuyan, anlayan ve bireysel bazda okuduğunu yaşayan bilinçli ve sorumluluk duygusuna sahip bireylerin yetişmesi, ruhi ve sosyal gelişimlerinin de, en üst seviyede olmasını hedeflemektedir.

       Bu vesileyle, 5, 6, 7, 8 Temmuz 2013 tarihlerinde , Saat: 20.00-22.00 arası, Yalova Merkez Uğur Mumcu Kültür Sanat Merkezi önünde, açılacak stantta, halka açık mini anket ve  katılımcılara cep boy "Feyzül Furkan Kur'an-ı Kerim Meali" hediye ediyoruz.

Derneğimiz amaç ve hedefleri çerçevesinde, toplumun;  Bu vesileyle, Kur’an-ı Kerim’in sadece raflarda değil, gönüllerde yer alması, onun ahlakını toplumsal olarak hayatımıza yansıtmamız için, Peygamber Efendimiz (as)’ın bize öğrettiği şekliyle, Kur’an-ı Kerimi okuma ve mealini anlama, çalışmasına vesile oluyoruz.

       Bu kampanyamız çerçevesinde, halkımıza yönelik bir de anket çalışmamız olacaktır. Anket aracılığıyla, “Kuran-ı Kerim ve Mealini okuma önündeki engeller nelerdir, “Elham-bu” animasyon filmini izlediniz mi, "Okuduk mu?" kısa filmini izlediniz mi gibi kısa filmler hakkında da farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz" dedi.