Yoldan geçerken herkesin sevdiği kediye bir vatandaşın yaptıkları kan dondurdu. Önce kedinin üzerinde yattığı battaniyeyi almaya çalışan vatandaş, battaniyeyi kedinin patilerinden kurtardıktan sonra bir de kediye vurduğu gözlendi.

Özer; “Hırsız oluşuna mı, insan olmayışına mı üzülelim?”

Olay, klinik sahibi Berna Özer’in kamera görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşmasıyla duyuldu. Yaşanan olaya tepkiler sosyal medyadan çığ gibi büyürken, Özer paylaşımında; “Bu soğukta bu havada iki karış battaniyeye tenezzül edip çalan, battaniyesine sahip çıkan kediye kaçana kadar vuran yaratığa ne denir? Hırsız oluşuna mı, yoksa insan olmayışına mı üzülelim... Oraya yazdık; hayvan değilsen dokunma!” ifadelerinde bulundu.

Özer; “Bez parçası için hayvana vuruyor”
Kapımızın önünde yaşayan bir kedicik var. Küçüklüğünden, bebekliğinden beri orada büyüyor. İçeri de girmiyor. Kar, kış demeden sokakta. Biz de çok üşüyor, orada kenarda büzüşmüş şekilde durunca dışarıya kutu, battaniye koyduk ki alttan soğuk çekmesin, üşümesin bir nebze. Daha önce de çaldılar kutuyu ama ilk defa böyle bir şey, döverek alma gibi bir şey oldu. Biz de fark etmedik. İçeride yoğunduk. Çıktım baktım kutu devrilmiş battaniye yok. 'Allah Allah, herhalde uçtu' dedim. Bir baktım ki hayvan da korkmuş, arabanın altına girmiş saklanmış. Dedim herhalde bir şey oldu. Kameradan bir bakalım dedim. Zaten öyle çıktı olay. Ne diyeceğimi şaşırdım. Görüntüde her şey var. Bez parçası, paçavra onu almak için hayvana vuruyor. Diyecek hiçbir şey yok. Lafın bittiği yer." ifadelerini kullandı.

Videoya buradan ulaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/yalovaveteriner.klinigi/videos/1726142837490914/?t=0