Muhasebe haftası, her sene olduğu gibi bu sene de 01 – 07 Mart tarihinde kutlandığını söyleyen Yalova Serbest Mali Müşavir  Oda Başkanı İslam Doğan, konu ile ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptı.
   Doğan, ‘Bu sene 23.sünü kutlayacağımız tüm meslek mensuplarımıza kutlu olsun. Muhasebe haftası, kutlama programmız, 01 Mart 2013 Cuma günü sabah saat 10:30’da tüm meslek mensuplarımızın katılımıyla Atatürk Heykeline Çelenk konarak başlayacak. Aynı gün saat 11:00’de oda binamızda kokteyl düzenleyip mesleki sorunlarımızla ilgili sohbet edecek.
   06.03.2013 Çarşamba günü saat 10.30’da  YMM Recep Selimoğlu tarafından, Gelir ve Kurumlar Vergisi Beyannamesi düzenleme konulu seminer verilecektir.Mesleğimiz ile ilgili Kurum ve Kuruluşları ziyaret edeceğiz. Komşu ve kardeş odalarımızın çalışmalarına katılacağız. Tüm etkinliklerimize meslektaşlarımızın yoğun katılımını bekliyoruz. Başta meslektaşlarımız, mesleğimizin paydaşları ve tüm Yalovalıları etkinliklerimize davet ediyoruz.
 Meslektaşlarımın, paydaşlarımızın, hizmet sunduğumuz iş aleminin ve tüm halkımızın Muhasebe haftasnı, kutlar, hayırlı olmasını dilerim’ dedi