Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteklediği, ‘Sizin Oraların Nesi Meşhur?’ sloganıyla, bu yıl 11.’inci kez gerçekleşen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda, Yalova’nın yöresel ürünleri fuar ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Hisarcıklıoğlu, Yalova standını ziyaret etti

Yalova standını ziyaret edenler arasında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da yer aldı.

Hisarcıklıoğlu’nu karşılayan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kenan Engin, YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Demirtaş, Termal Belediye Başkanı Sinan Acar ve Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali, ürünler ve Yalova hakkında detaylı bilgiler verdiler.

Yalova’nın küçük ama ürettiği değerler bakımından ülkenin önde gelen illerinden birisi olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, standın hazırlamasında emeği geçenlere de teşekkür etti.

Engin, “İlimizde üretilen ürünlerin tanıtımını gerçekleştirdik”

11. YÖREX Fuarı hakkında bilgi veren Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Engin; “2010 yılında düzenlenmeye başlayan YÖREX Fuarları, ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tüm yöresel lezzetlerimiz bu fuarda bir araya gelerek ulusal ve uluslararası markalaşma yönünde önemli bir faaliyeti yerine getirmektedir.

Bu kapsamda Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından tahsis edilen Yalova Standımızda, Termal Belediyesi ve Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile beraber ilimizde üretilen ürünlerin tanıtımını gerçekleştirdik.

YÖREX Fuarı ve benzeri fuarlar, ürünlerimizin değerini görmemiz ve uluslararası pazarlara çıkmamız için bizlere ayna tutuyor.

TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, fuarın düzenlenmesi için emek harcayan Antalya Ticaret Borsamıza, Antalya Ticaret ve Sanayi Odamıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.