Kentin en eski işletmesi, pasta ve tatlı da marka kuruluşu Yalova Pastanesi, 60 yıldan bu yana, Yalova’nın hizmet sektörünün duayen isimleri İbrahim-Ahmet Şen kardeşler tarafından yıllarca başarılı bir şekilde işletildikten sonra, 2019’un başında Durmaz Kardeşlere devir edildi.

   Yalova Pastanesi markasını daha da yukarılara taşımayı hedefleyen genç, dinamik, çalışkan Erdal Durmaz ve yeni ekibi, kısa süre içinde farklılıklarını ortaya koymayı başardılar.

   Birçok tatlı çeşidinin yanı sıra, kuru ve yaş pasta, çikolata, kestane şekeri ile damaklara hitap eden işletmede; güler yüz, hijyen ve kalite olmazların başında geliyor.

  Günün 20 saati hizmette olan Yalova Pastanesi’nde, kent manzarası eşliğinde; çay, kahve ve soğuk içecekler içmeniz, tatlı çeşitlerinden tatmanız mümkün.

  Evinizde hissedeceğiniz sıcaklıkta, gülen yüzlerin hizmet verdiği Yalova Pastanesi’nde sizlerin de paylaşacağı anlar mutlaka olacaktır.

  İşletme sahibi Erdal Durmaz, ‘Ramazan ayı boyunca Yalovalıların damak tadına en iyi şekilde hizmet verdik. Bayramların vazgeçilmezi baklava siparişleri almaya başladık. Birçok tatlı çeşidi ile Yalova halkına layık oldukları hizmetleri vermeye devam edeceğiz’ dedi.   

Haber: Emine Ballı