Uzun yıllar Hobi olarak ürettiği bez bebekleri, çeşitli zamanlarda açtığı sergilerle Yalovalı sanat severlerin beğenisine sunan, hobi eğitmeni Filiz Baykal’ın bir hayali daha geçeğe dönüştü.

Yalova Süleymanbey Mahallesi Kıbrıs Sokakta bulunan Doğansoy pasajı 29 numarada,14 Nisan Cumartesi günü açılışı yapılan Filiz’in hobisi’nin açılış kurdelesini, Yalova Belediye Başkan yardımcısı Jülide Güner, Yalova Belediye Başkan vekili Ahmet Barış Eroğlu, birlikte kestiler.

Açılışa, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Ak Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Feridun Ünlü, Çiftlikköy Sahil Mahallesi Muhtarı Ebru Filiz, Yalova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadrettin Doğan, Yalova El Sanatları Derneği Başkanı Osman Nuri Gürseslive dernek üyeleri, Yalova Terziler Odası Başkanı Ayşenur Uluçay oda yönetimiile birlikte ve çok sayıda davetli katıldı.

Özel Hobi ve bez bebek eğitmeni Filiz Baykal konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

Filiz Baykal yaptığı açıklamada; “Şimdiye kadar ürettiğim hobilerimi aralıklarla Yalovalıların beğenisine arz ediyordum, bundan sonra devamlı olarak kapısı açık olan bir adresimiz oldu. Burada bir yandan üretim yaparken bir yandan da ‘özel’ bez bebek kursu da verilecek, yeri gelmişken ifade etmiş olayım, Salı günü de ilk derslerimiz başlıyor.

Açılışımıza katılan her biri çok değerli ve saygı değer misafirlerime çok teşekkür ediyorum.  Bu benim çocukluk hayalimdi nihayet gerçekleşti,  çok mutluyum” dedi.