Açılışta konuşan Kudu Dinana Restaurant & Kafe işletmecisi İsmail Atik “Değerli Belediye Başkanı arkadaşlarımız, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Güreş Federasyonu’muzun değerli Başkanı, siyasi partilerin değerli il başkanları, hanımefendiler, beyefendiler, Yalova’mızın değerli insanları, STK’larımızın başkan ve yöneticileri hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kudu İnşaat Grup, Kuveyt’li iş adamı arkadaşımız Ebu Nasr ve Dinana Atik Grup olarak Yalova’mıza, Yalova’mızın sahiline kazandırdığımız bu işletmenin açılışında bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere hasetten teşekkür ediyoruz, sağ olun var olun. Mayıs ayında Yalova’da başladığımız turizm işletmeciliğini, yan taraftaki kafemizde yol almaya başlamıştık. Fakat daha sonra şartların gelişmesiyle biraz daha büyümemizin gerekliliğinden ibaretle buradaki hepimizin bildiği Yalova’mızın sahilindeki iki katlı binayı kafe, restorant ve yeme içme ünitesi olarak Yalova’mızın hem yerli insanlarımıza hem de yabancı turistlerimize hizmet sunması için güzel bir mekan haline getirdiğimize inanıyoruz. Duvarı yaparken Kudu İnşaat Grubunun 21. Yüzyıl inşaat gelişimiyle ilgili çağdaş olarak ilimize ve ülkemize kattığı inşaat gelişimindeki katkılarından faydalandık. Bizde Dinana turizm işletmeciliği olarak tecrübelerimizi, turizmdeki tecrübelerimizi birleştirdik ve burada Yalova’mıza, sizlere, hepinize güzel bir ürün kazandırdığımıza inanıyoruz. Rabbim bundan sonra burada insanlarımızın tamamına hayırlı hizmet vermemizi bize nasip eylesin. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Sayın milletvekili, kıymetli hemşerilerim, kıymetli misafirler. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah bolca istihdam ürettiğiniz, hayırlı kazançlar elde ettiğiniz, Yalova turizmine de güzel bir katkı sunduğunuz işletme olur. Allah hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar,  AK Parti bir öneki dönem Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Cumhuriyet Halk Parti Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar kamu müdürleri, iş dünyasından tanıdık simalar, STK temsilcisi ve meslek oda başkanları katılım gösterdi.

Dualar edildikten sonra, Alkışlar arasında Kudu Dinana Restaurant’ın kurdelabı kesilerek kente önemli hizmetler verecek işletme hizmete girdi.