Dilovası eski belediye başkanı mevcut AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti.

“Altınova büyüyüp gelişiyor”

Osmangazi Köprüsü’nün yapımı sırasında Dilovası Belediye Başkanlığını yürüten AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Altınova ilçesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile bir araya geldi.

Yapılan çalışmalar ve projeler hakkında Başkan Oral’dan bilgi alan Milletvekili Yaman, “Karşı yakanın iki güzide ilçeleri olan Dilovası ve Altınova Osmangazi Köprüsüyle birbirine çok daha yaklaştı. Altınova her geçen gün büyüyüp gelişiyor. Tersanelerle, Osmangazi köprüsüyle, tarihi dokusu ve tarımsal ürünleriyle Altınova ilgi odağı oluyor. Ben, Metin Başkanı ve ekibini yaptığı hizmetlerden dolayı kutluyorum. Benin kapım size her zaman açık” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oral, “Milletvekilimiz bize her zaman yakın oldu, yanımızda yer aldı. Kendisine bizlere verdiği destek ve katkıdan dolayı ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.