Yalova Liman Başkanlığı, Yalova Belediyesi ve Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinliğe; Vali Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Liman Başkanı Hakan Pekşen, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ve Kızılay Yalova Şube Başkanı Selvet Duman katıldı.

Dostluk Maçı düzenlendi

İl Müdürü Arif Laçin, Liman Başkanı Hakan Pekşen, Başkan Vekili Mustafa Tutuk ile Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Afitap Küçüközdemir, asırlık çınarlara çiçek takdim ederek, Yaşlılar Günlerini kutladılar.

Tekne turunda Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli müzik öğretmeni Hasan Demir müzik dinletisi sunarak huzurevi sakinlerinin eğlenceli bir gün geçirmelerine katkı sağladı.

Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında, Çınarcık Huzurevi'nin Bocce Salonunun tefriş malzemeleri huzurevi sakinlerinden Hüseyin Demiralp tarafından karşılanarak, yenilendi. Salonun açılışı; Çınarcık Kaymakamı Sayın Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, İl Müdürü Arif Laçin, Kuruluş Müdürleri ve huzurevi sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Akabinde günün anısına Yalova Paşakent HYBRM ve Çınarcık Huzurevi HYBRM arasında dostluk maçı düzenlendi.