Donanma Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programına; basın mensupları katılım sağladı.

Şirketi satın aldı

MV Marmara A.Ş. CEO’su Dr. Mehmet Şirin, Türkiye’nin sayılı iş insanlarından olan Mehmet Aktarlı’dan Donanma Tesisleri’ni satın aldı. Aldığı yeni işletme yerine Donanma Marine adını verdi.

Şirin, “Tüm fikirlere açığız”

MV Marmara A.Ş. CEO’su Mehmet Şirin yaptığı açıklamada, mekânın konseptini Yalovalıların belirleyeceğini ifade ederek, “Tüm fikirlere açığız. Tarihimizde, anılarımızda yer alan Donanma’nın hak ettiği noktaya gelmesini istiyoruz. Bu sebeple ‘Yeni değil yeniden Donanma Marine’ sloganımızı kendimize misyon edindik. Yeni konsepte Yalovalılarımız karar versin istiyoruz. Yatırımımızı, projemizi, mimari tasarımımızı da bu yönde yapmayı planlıyoruz. İşletmemizin logosunu da yine Yalovalılarımızın belirlemesini istiyoruz. Donanma Marine’nin şirketimiz bünyesine katılmasında Sayın Yalova Valisi Muammer Erol, Sayın Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve Sayın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ümit Yılmaz’ın destekleri oldu. Kendilerine de teşekkür ediyorum.” Dedi.

Şirin şirket hakkında bilgi verdi

Çağdaş ve modern yaşamın kültüründen ödün vermeden şekillendirmeye çalışan ve çalıştığı sektörlerde lider olabilmeyi, hedef alarak daha iyi bir yaşamın standartlarını oluşturmak için çalışan MV Marmara A.Ş Yalova’da kurulduğunu ifade eden Dr. Mehmet Şirin, “Şirketin Marmara Bölge Müdürlüğü, İstanbul’da, Ege Bölge Müdürlüğü İzmir’de de faaliyet göstermektedir.

MV Marmara A.Ş başlıca ana faaliyet alanları enerji, turizm, yat imalat, medya, hukuk, mali müşavirlik ve restorancılık olmak üzere 7 sektörde faaliyet gösteren MV Marmara, hali hazırda hizmet verdiği sektörlerin yanı sıra sosyal sorumluluğu adına 6.000 m2 alanda kurduğu Alanya Köpek Eğitim Merkezi çatısı altında sokak hayvanlarına barınak olarak ve köpek oteli olarak hizmet vermektedir.” Şeklinde bilgi verdi.

Haber/Serhat Oruç