Mirart Cafe’de, 28-29 Aralık 2019 günü satışa sunulan Tasarım Hediyeler, Yalovalılar tarafından büyük beğeni görüyor.

Çağdaş Takı (Şenay Akın) tarafından, Yalova’da ilk defa gerçekleştirilen el emeği, göz nuru Tasarım Hediyelerinin satışında 7 ismin ürünleri satışta.

En düşüğü 100TL’den başlayan, 1500TL’ye kadar ürünün yer aldığı Tasarım Hediyelerini; Şenay Akın, Ufuk Tuncel, Nilgün Kır, Ebru Toparlak, Funda Özkılıç, Toyga Çobandere yaptı.

Tasarım Hediyeler 2020 yılı için el emeği ile yapılan ürünleri ilgili bilgilendirmede bulunan Şenay Akın, ‘’15 yıldan bu yana, tasarımcı ve kuyumcuyum. Değerli metaller, taşlar ve inciyle çalışarak takılar üretiyorum. 2005 yılından bu yana kuyumculuk dersi de veriyorum. 3 yıldır Yalova’da ikamet ediyorum. Tasarım Hediyeleri adıyla yaptığımız çalışmalarda el yapımı takılarımız var. Değerli malzemeler; Gümüş, altın taşlarla çalışıyoruz. Satışlarımızda, el emeği çantalarımız var. İstanbul’dan bir tasarımcı arkadaşımız çanta üretimi yapıyor. Yalovalı bir arkadaşımız el yapımı mumlar yapıyor.

Burada ki tüm ürünlerimiz el emeği ile yapılmış ürünlerdir. Yalovalılar ilk günden ürünlerimize büyük ilgi gösterdiler. Çok güzel tepkiler alıyoruz. Şehrimizin insanlarının el emeği, göz nuru ve keyif ile üretilen ürünlere çok güzel cevap verdiklerini görüyoruz. Özel ve anlamlı günlerde bu tür hediyelerin satışı daha kolay oluyor. 2020 yılının tüm halkımıza hayır getirmesini temenni ediyorum’’ dedi.