Öğretmenler odasında öğretmenlerle de bir araya gelen Müdür Yeniyol, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın gönüllerini bilgi ve erdemle yeşertecek yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz" açıklamasında bulundu.

"Maske, mesafe, hijyen kurallarına riayet edeceğiz"

Pandemi dolayısıyla maske, mesafe ve temizliğe riayet edildiğine dikkat çeken Yeniyol, “2021-2022 Eğitim öğretim yılının başta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanları için sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı geçmesini diliyorum. Salgın sürecinde okullarımızın açık tutulabilmesi için büyük bir gayret göstermemiz gerektiğini hepimiz biliyoruz. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak çocuklarımızın sağlığı için ve eğitimin devamı için ne gerekiyorsa hep birlikte yapmalıyız” dedi.

Bakanlığın okullara yeteri kadar hijyen malzemesi gönderdiğini belirten Müdür Yeniyol, “Eğitimin önündeki maddi engellerin kaldırılması ve alt yapı eksikliklerinin giderilmesi için yoğun gayret sarf ediyoruz. Ayrıca şube müdürlerimiz ve okul müdürlerimize eğitimin temel taşı olan öğretmenlerimize, aile birliği üyelerimize ve kazancını bu milletin çocukları için harcama fedakârlığı gösteren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Yeni ders yılı, bütün öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” diyerek; 2021-2022 Eğitim öğretim Yılı ve İlköğretim Haftasının hayırlı olmasını diledi.