Okul ve kurum ziyaretlerini sürdüren Yeniyol, yeni eğitim öğretim yılına yönelik okullarda yürütülen faaliyetleri yerinde görmeye devam ediyor.

Yalova’da yüz yüze eğitime ilişkin çizilen yol haritasına yönelik yeni eğitim öğretim yılının sağlıkla ve güvenle başlamasının ardından okul ve kurumları ziyaret ederek incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kalkan ve Çınarcık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şehmus Polat ile birlikte Esenköy Adnan Kaptan Ortaokulu ve Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek idareci, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

“Eğitimin devamı için ne gerekiyorsa hep birlikte yapmalıyız”

Planlan eğitim faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeniyol, okul ve kurum ziyaretlerinde, maske, mesafe ve temizlik konularına dikkat çekerek; hassasiyetle takip edilmesi gereken hususlarla ilgili uyarılarda bulundu. Salgının önlenmesi kapsamında Millî Eğitim Bakanlığının yazılı olarak paylaştığı okullarda alınması gereken önlemler, dikkat edilmesi gereken hususlar, yapılması gerekenlerle ilgili gerekli hassasiyetin gösterilmesinin önemini vurgulayan Müdür Yeniyol, "Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak hem kendimizin ve çocuklarımızın sağlığı için hem de eğitimin devamı için ne gerekiyorsa hep birlikte yapmalıyız." dedi.