“Eğitimciliğimizle bizler hep yanınızda olacağız”

Mesajına, “Sevgili öğrencilerim Geleceğe güvenle bakabilmek adına hayallerinize koştuğunuz bu yolda, kaliteli bir eğitim anlayışıyla, deneyimimizi ve yüreğimizi koyduğumuz eğitimciliğimizle bizler hep yanınızda olacağız. Birlikte; en iyi, en mutlu, en güzel, en sağlıklı ve en buluşçu başarılara, yarınlara imza atacağız” ifadeleriyle başlayarak öğrencilere her zaman destek vereceklerini kaydeden Yeniyol,

“Temel hedefimiz, sunacağımız kaliteli eğitimle birlikte 21.yüzyılın tüm olanaklarını kullanarak deneyimli meslektaşlarımla öğrencilerimizi geleceğe hazırlamaktır. Hedefimiz doğrultusunda yapacağımız tüm çalışmaların en büyük destekçisi olacağınızı biliyor ve size güveniyoruz” sözleriyle velilere seslendi.

“Attığınız her adımda yanınızdayız”

Meslektaşlarına da yeni eğitim öğretim yılında, hedefe ve gerçek başarıya ulaşmak için hep birlikte süreç temelli bir öğrenme yolculuğuna çıktıklarını aktan İl Müdürü Yeniyol, “Bu yolculuktaki en büyük görev sizlere düşüyor. Biz hedefe ulaşmak için devletimizin verdiği tüm olanaklarla sizlerin destekçisi olacağız. Salgından korunmak için maske takmayı, sosyal mesafe kurallarına uymayı, ellerinizi sık sık su ve sabunla yıkamayı, unutmayın!

Hayallerinize giden bu yolda attığınız her adımda yanınızdayız, beraberiz. Duydunuz zilin sesini” açıklamasında bulundu.