Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Manşet, Çiftlikköy, Çınarcık Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Ayhan Polat, Çınarcık Gazetesi Yazı İşleri Sorumlu Müdürü Emine Ballı, Etik Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Nevzat Samancı, Hürriyet Gazetesi Doğu Marmara Temsilcisi Fatma Pekdemir katıldı.

  Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

  Termal ilçesinde 3 dönem önce babası Sırrı Acar’ın 2 dönem belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Acar, bayrağı 3 dönem İsmail Atik başarıyla dalgalandırdı. Şimdi bu onurlu göreve ben seçildim. Tüm Termal halkını kucaklayarak, ilçenin en önemli şifalı kaplıca suyunu, Dünya’ya nasıl tanıtırız, termal turizminde eksilikler neler, bunların tespitiyle ilçemize yenilik anlamında değerler kazandıracak çalışmalar yapmayı planlıyoruz’ dedi.

 Başkan Ayhan Polat ise, ‘2016 yılında Yalova Termal Kaplıca Tesislerinde 3 gün, 3 gece 150 gazeteci ve eşine, Türkiye’nin dört bir tarafından misafirlerimize ev sahipliği yapan Termal Belediyesine katkıları için teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonla Yalova’yı tüm Türkiye’ye tanıttık. Şu an yapılan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanlar Kurulu Toplantılarının en iyisi olarak değerlendiriliyor olması, bizim için onur verici.

  2019’un Eylül ayında Marmara Gazeteciler Federasyonuna bağlı il cemiyet başkanları ile Yalova’da buluşacağız. Yalova’nın tanıtımında önemli bir görevi başarıyla sürdürmeyi hedefliyoruz’ şeklinde konuştu.

  Günün anısına, İznik çinisine işlenmiş Yalova Gazeteciler Cemiyeti logolu saati Termal Belediye Başkanı Sinan Acar’a taktim eden Polat ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyareti tamamladı.

Haber: Yasemen Yeter