Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Manşet, Çiftlikköy, Çınarcık gazeteleri imtiyaz sahibi Ayhan Polat, Çınarcık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sorumlu Emine Ballı, Çiftlikköy Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yasemin Karadeniz, Radyo Gözde Sorumlu Yayın Müdürü ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Kutsi Aksay, Etik Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Samancı, 22 Nisan 2019 saat 11.30’da İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’i makamında ziyaret ettiler.

  Başkan Soygüzel’e Yalova Gazeteciler Cemiyeti olarak, kentin tanıtımına yaptığı katkıları anlatan Polat, ‘2016 yılında Yalova’da yapılan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 9. Başkanlar Kurulu’ toplantısıyla 80 il, 6 ilçeden ve Türkiye’nin bir ucundan yaklaşık 140 kişi (eşleriyle) beraber Yalova’da 3 gün, 3 gece konuk ettik.

  Yalova, her ilde onlarca yayında haber oldu. Doğa güzellikleri, şifalı kaplıca suları, Hersek Lagününde ki göçmen kuşları ve seralarda yetiştirilen orkideleriyle hep zihinlerde kaldı. Konfederasyon çatısı altında 20 bin üyesi bulunan ve Türkiye’nin en büyük meslek örgütü olarak kente katkılarımız olacak’ dedi.       

  Yalova hakkında uzun bir süre sohbet ederek, her ay vilayet buluşmaları yapmayı, Yalova’nın güzelliklerini ön plana çıkartmayı istediklerinin de altını çizen Soygüzel, bu konuda Yalova Gazeteciler Cemiyeti bu tür projelerin içinde olmasını arzuladıklarını ifade etti.  

  Yalova Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Soygüzel, kendisi için hazırlanan özel olarak el emeği ile yaptırılan İznik Çini işlemeli duvar saatinin Polat’ın elinden aldı. Bu anlamlı hediye için Yalova Gazeteciler Cemiyeti yönetimine teşekkür eden Soygüzel, ile toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sonlandı.

Haber/Fotoğraf: Oğuzhan Erduran