Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri ile cemiyet üyesi yayın sahipleri, ulusal haber temsilcileri ve sorumlu yayın müdürleri, geçtiğimiz günlerde, Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Kurumsal İletişim Yöneticisi Hande İpek, Kurumsal İletişim Uzmanı Ufuk AlptuğDiner’i,Aksa Akrilik Kimya A.Ş.’nin Taşköprü beldesindeki üretim tesislerinde ziyaret ettiler.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Genel Sekreter İbrahim Sevinçler, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Suiçmez ve Haluk Mot ile beraber, 4 Mevsim Dergisi İmtiyaz Sahibi Aydın Mert ve Radyo Gözde Yayın Müdürü Kutsi Aksay bu ziyarette hazır bulunan isimler oldu.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti’nin kurulduğu 2000 tarihinden itibaren, yapılan çalışmaların yanı sıra, Marmara Gazeteciler Federasyonu ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu olarak yapılan çalışmalar hakkında, YGC Başkanı Ayhan Polat tarafından bilgilendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda, Yalova medyasının gün geçtikçe güçlendiğine değinen Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, “Yalova’nın en önemli sanayi kuruluşlarından Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş.’nin Kurumsal İletişim Yöneticileri ile bir araya gelmekten dolayı mutluyuz. Kurumsal kimliğe sahip işletme ile her daim iletişim içinde olmayı hedeflediğimiz için bu ziyareti gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Yalova Medyası ile her zaman iletişim içinde olduklarını söyleyen İpek, “Bu tür buluşmalar yararlı oluyor. Yalova medyasında emek sarf eden yayınların yetkilileri ile biraraya gelmek oldukça faydalı’ şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Yapılan ikramların ardından,Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş.Kurumsal İletişim Yöneticisi Hande İpek, Kurumsal İletişim Uzmanı Ufuk Alptuğ Diner YGC yöneticileri uğurdı.

Yılmaz, “Objektif gazetecilikten yanıyız”

Yalova Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, yayın sahipleri, yayın sorumlu müdürleri ve ulusal haber ajansları temsilcileri, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı da aynı gün makamında ziyaret ettiler.

Başkan Yılmaz’a, Yalova’nın, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanlar Kurulu toplantılarında tanıtılması noktasında turizm elçiliği görevini başarıyla yaptıklarını söyleyen Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Yalova’nın ilçe ve beldelerindeki, tarih, kültür ve doğa güzelliklerini Türkiye’nin 7 bölgesinden gelen cemiyet başkanlarına, sözlü olarak ve broşürlerle tanıttıklarını belirtti.

29, 30 Eylül ile 1 Ekim tarihlerinde, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı, 87 il cemiyet, 7 federasyon ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu yönetim kurulu üyelerini eşleriyle Yalova’da, ağırlayacaklarını belirten Polat, “Kentimizin tanıtımı için önemli bir organizasyon. Tüm kurum ve kuruluşların bu organizasyona destek olmaları gerekiyor. Biz, Yalova Gazeteciler Cemiyeti yönetimi olarak, Türkiye’yi Yalova’ya getiriyoruz. Misafirperverliğimizi en iyi şekilde yapacağız” dedi.

Haber: Erden Sibel Türk