Erdoğan Yıldız’ı, Çınarcık Gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emine Ballı vesilesi ile bundan 4-5 yıl önce Altınova Karamürsel Eğitim Merkezi Piyalepaşa İlköğretim Okulu Aile Birliği’nde, Emine Ballı ile yaptıkları başarılı etkinlik ve organizasyonlarla tanıdım.

Yalova’nın siyaset arenasında ise İYİ Parti Yalova İl Kurucuları arasında ilk defa adına rastladım. Halen İYİ Parti Yalova İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Erdoğan Yıldız Yalova’da çok kısa süre içinde adından sıkça söz ettiren bir isim...

Okullara kütüphaneler kurulması için ekibi ile çok büyük gayret ve fedakâr yapan bir vatan sever. Emekli Deniz Astsubayı olan Erdoğan Yıldız, 2021 yılı içinde yapılan TAMAD Yalova Şube Genel Kurulunda Başkanı seçildi.

Yönetimi ile geçtiğimiz hafta içinde Yalova Gazeteciler Cemiyeti yönetimine yaptığı ziyarette, ne kadar disiplinli, çalışkan ve Yalova sevdalısı bir kişilik olduğuna, yaptığımız 1,5 saatlik sohbet sonrası daha net bir şekilde görme şansı buldum.

Bu kentte doğup büyümek marifet değil...

Önemli olan yaşadığın, ekmeğini yediğini, havasını soluduğun kentte; çalmadan, çırpmadan, gönülden ve Allah rızası için hizmet etmek olmalı...

Ben, ‘Dünya’ya bir defa daha gelsem, yine Yalova’da doğmak isterim’ deyip de her türlü yolsuzluğun, usulsüzlüğün, ahlaksızlığın içine gömülenler, Erdoğan Yıldız gibilerin bu kentte tırnağı dahi olamazlar.

Bilin istedim...

Haber-Yorum/Ayhan Polat