Müsabakalarda Yücel Ocak, Ekin Bahtiyar Toprak, Özgün Göksal ve Arda Onur Yavuzak ile yer alan İSTEK Yalova Anadolu Lisesi Masa Tenisi Takımı, grubunda karşılaştığı İzmir Çimentaş Anadolu Lisesi ve Ankara ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Lisesini 3-0 yenerek ana tabloya kaldı. Ana tablodaki ilk maçında İzmir Özel Türk Fen Lisesini 3-0, ardından İstanbul Özel Enka Lisesini 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final ilk maçında Kayseri Spor Lisesi'ni 3-0, yarı finalde de İstanbul Özel Beylikdüzü Medeniyet Anadolu Lisesini 3-0 yenen ISTEK Yalova Anadolu Lisesi Masa Tenisi Takımı finale yükseldi.

           

Finalde tekrar İstanbul Şampiyonu Özel Beylikdüzü Medeniyet Anadolu Lisesi ile karşılaşan İSTEKLİ raketler, finali de 3-1 kazanarak 2019-2020 Eğitim Öğretim dönemi “Türkiye Şampiyonu" oldu.

           

İSTEK Yalova Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar yaptığı açıklamada: “Türkiye Şampiyonu olan Masa Tenisi takımımızı, okulumuza ve ilimize kazandırdıkları bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Dünya Şampiyonasında 3. kez ülkemizi temsil etme hakkı kazanan raketlerimizi kutlar, Dünya Şampiyonası'nda başarılar dilerim” dedi.