Yalova Uygulama Otel’de kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alparslan Erkoç, Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), Avrupa Kupası'nda, Türkiye'yi temsil edeceğini söyledi.     

     3 yıldır hayalini kurdukları Avrupa Kupası'na kavuşacaklarını söyleyen Erkoç, ‘Ben bir Yalova sevdalısıyım. Yalova’yı Avrupa’da temsil etmek beni çok mutlu ediyor. Galatasaray, son dönemlerde Avrupa Şampiyonalarında başarılı sonuçlar aldığı için Türkiye'nin ülke puanı yükseldi. Böylece geçtiğimiz sezon ligi beşinci sırada bitiren takımımız Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandı. Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ndeki Yalova temsilcisi YOSK, 20 ülkenin takımıyla mücadele edeceğiz. 55 takım var.  3 numaralı kupa organizasyonu 2014 Mart ayında yapılacak’ dedi.      
         Hedeflerinin, Avrupa Kupası'nı Yalova'ya getirmek olduğunu söyleyen Erkoç, ‘Avrupa şampiyonu olmak istiyoruz. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağız. Yalova’nın bu konuda başarısını tanıtmakta sizlerin görevi. İnşallah şampiyon olduğumuzda, Avrupa Kupası'nın, Yalova'da düzenlenmesini de sağlayacağız. Dünya televizyonlarını buraya getireceğiz. Önümüzdeki yıl ise her engelliye teşvik için para vereceğiz’ dedi.