Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Asbaşkanı Faruk Törü; “Bildiğiniz gibi Yasin arkadaşımızın transferini gerçekleştirdikten sonra ilk maçımızı gerçekleştirdik. Diğer takımı birinci devre 4 farkla yenmişken, müthiş bir farkla 40 gibi bir farkla yenmek, aslında Yasin’in oradaki performansını ve doğru bir seçim yaptığımızın kanıtı olarak karşımıza çıktı. Şimdi bizim bundan sonraki hedefimiz, 1. Lige çıkmak. Israrla bunun mücadelesini veriyoruz. Biliyorsunuz ki Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımlar burada mücadele ediyorlar. Seyirci sayıları fazla olduğu için bizde bu seyircileri Yalova’ya getirmek istiyoruz. Bunun için gereken bazı transferler, antrenörümüz isteği doğrultusunda gerçekleştirilecek. Önümüzde 11- 12 Mart arası Avrupa Şampiyonluğuna Roma’ya gideceğiz. Arkadaşlarıma güveniyorum.  En azından ilk maçı kapattıktan sonra Berlin yolculuğumuz olacak inşallah.” Açıklamasında bulundu.

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Antrenörü Murat Saltan; “Yasin benim geçen sene Keçiören Belediyesi takımında beraber çalıştığımız ve takım kaptanlığımı yapan bir sporcu. Önemli olan herhangi bir transfer olması değil, takımın kimyasını görebilecek, içerideki dengeleri bozmayacak bir oyuncuydu. Sağ olsun o da ilk maçtan bizi mağdur etmeyeceğini gösterdi. Önümüzde bir Avrupa mücadelemiz daha var, mart ayında geçekleştireceğimiz. Faruk başkanımıza bizi kırmadığı için teşekkür ederim. Bizi kırmayıp Yasin’in transferini gerçekleştirip, takımımızı güçlendirdiği için. Bizim için çok kıymetliydi bu transfer. Çünkü rakiplerimiz 18 puanla üzerimizdeyken biz, 12,5 puanla bir uzunla mücadele ediyorduk. Yasin sayesinde bunu dengeleyebildik. Tekrar teşekkür ediyorum başkanımıza.” Şeklinde konuştu.

Yasin Taşdemir; “Yalova için elimizden geleni yapacağız. İlk devre şanssız yenilgiler aldı ama inşallah ikinci devre hep beraber bizde takım uyumu sağladıktan sonra bizde ikinci devrenin şampiyonu olmak için uğraşacağız. Hedefimiz tabi ki de Süper Lig’e çıkmak. İlk 3’e girdiğimiz taktirde seneye Süper Lig’de mücadele edeceğiz. Bunun için de siz değerli basın mensuplarının desteği çok önemli. Sürekli gündemde olmamız lazım, sesimizi duyurmamız lazım. Bu konuda da size ayrıca teşekkür ederim. Tüm maçlarımıza seyircimizi ve siz değerli basın mensuplarımızı bekleriz.” Dedi.

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, Pendik An. Yakası ve Eng. Gaziantep takımlarıyla 21 puanı paylaşıyor. 1. Lig’de 4. sırada yer alan Yalova OSK, sezon sonuna kadar ilk üçte yer almayı başarırsa, seneye Süper Lig’de devlerle yarışacak.