Yalova’da faaliyet gösteren Köz Kebap, ligde ve Avrupa kupalarında Yalova’yı ve Türkiye’yi temsil eden YOSK’lu oyuncuları, teknik heyeti ve kulüp yönetimini ağırladı. YOSK takımını, oyuncuları ve teknik heyeti misafir eden Köz Kebap İşletme Müdürü Ercan Sarı yaptığı açıklamada; “Düzenlediğimiz moral kahvaltısında şampiyonluğa oynayan YOSK’un yönetici, teknik heyet ve futbolcuları ile bir araya geldik.

Yalovamızı ve tüm engellileri Türkiye ve Avrupa'da başarı ile temsil eden kulübümüz ile akşam yemeğinde buluştuk.Davetimize icabet eden kulüp başkanımız Alpaslan Erkoç ve yöneticilerine, teknik heyetimize ve mücadeleci ruhlarını kaybetmeyen ve takımlarını başarı ile taşıyan basketbolcularımıza çok teşekkür ediyorum. Takımımıza başarılar diliyorum. İnşallah bu sene YOSK ligde şampiyon olarak Süper Lig’e yükselecektir.” dedi.

YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç da; “Bugün bizi takımımız yöneticileri ve oyuncularımızı misafir eden Köz Kebap kurucusu Sıddık Sarı’ya çok teşekkür ederim. Sahamızın tadilatta olması sebebi ile tüm maçlarımızı deplasmanda oynuyoruz ama bu zorluklara rağmen her hafta rakiplerimizi yenerek şampiyonluğu kovalıyoruz. Bu sene ligde 3 takım Süper Lig’e çıkacak. Biz YOSK olarak Süper Lig’e şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Takımımıza desteklerini esirgemeyen başta Yalova Valisi Muammer Erol'a, ana sponsorumuz AKKİM'e, milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Kalyon, İl Genel Meclisi Başkanımız Hasan Soygüzel' e ve Köz Kebap kurucusu Sıddık, Ercan, Salih ve Mehmet Sarı’ya çok teşekkür ediyorum.” dedi.