YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan; “Acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyor, umudumuzu koruyarak, huzur içinde yeni bir yıla girmenin coşkusunu yaşıyoruz.

  2019 yılında ülkemizin ve güzel kentimiz Yalova’nın daha aydınlık, huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması hepimizin ortak temennisi. Bunun içinde durmadan, yorulmadan çalışmalıyız. Bu anlamda ilimizin, sosyal ve ekonomik anlamda gelişimini hızlandırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ederek halkımızın ve üyelerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretme çabası içerisinde olacağız.

  Odamız, yeni yılda da, üye odaklı hizmet anlayışı ile üyelerimizin kendilerini ve mesleklerini geliştirebilmeleri, dış dünyaya açılabilmeleri, rekabet güçlerini artırabilmeleri için tüm imkânlarıyla hizmet vermeye devam edecektir.

  Bu duygu ve düşüncelerle, 2019’un sevginin, saygının, barışın ve kardeşliğin egemen olduğu, acıların ve hüzünlerin değil güzelliklerin paylaşıldığı bir yıl olmasını diliyor, başta oda üyelerimiz olmak üzere, değerli hemşerilerimizin, yurttaşlarımızın ve tüm insanlığın sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum” dedi.