Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliği yapacağı ‘Dış Ticaret Semineri’nin 19 Nisan 2019 Cuma günü 09.30-14.30 saatleri arasında düzenleneceği belirtildi.

  Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, “İhracatçılarımızın en büyük ihtiyacı finansal kaynaktır ve buna rağmen ihracata yönelik devlet yardımları etkin şekilde kullanılmamaktadır, bu biraz eksik bilgiden biraz da yanlış bilgiden kaynaklanıyor. Düzenlemiş olduğumuz seminerlere katılan firmalarımız bu konuları bizzat yönetmeliği oluşturan uzmanlardan dinleme ve onlara sorularını yönelterek doğru kişilerden bilgi alma imkânı bulacaklardır” dedi.

   İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları, Gümrük Mevzuatı ve Uygulamaları, İhracat Mevzuatı ve Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimleri konularının Ticaret Bakanlığı Uzmanları tarafından anlatılacağını belirten YTSO Başkanı Tahsin Becan, ‘Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerine katılmak isteyen üyelerimizin odamız www.ytso.org.tr adresli web sayfasından detaylı bilgi alarak programa kayıt yaptırılabilir” dedi.