Kent genelindeki ticari gelişmelerin değerlendirildiği görüşmede, YTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Engin “Özellikle Yurt dışı yatırımcısını ülkemize ve kentimize kazandırmak için hep beraber çalışmalıyız.” dedi.

Engin, “Yeni yatırımların ilimize gelmesini sağlamak en büyük hedefimiz”

Yalova’nın coğrafi konumu, tersaneleri ve yeni yapılan Organize Sanayi Bölgeleri ile Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi haline geldiğini kaydeden Engin, “Bizler İş dünyamızı temsil eden sizler gibi derneklerimizle, sanayicilerimizle sık sık bir araya geliyoruz.

Yalova’nın daha iyi bir hale gelmesi için çalışıyoruz. Ortak aklın rehberliğinde Yalova’nın sorunlarına çözüm bulmak, iş insanlarımızı ve esnafımızı kalkındırmak, yeni yatırımların ilimize gelmesini sağlamak en büyük hedefimiz” açıklamasında bulundu.

Engin, “Üyelerimize ve şehrimize her türlü imkânı sunabiliyoruz”

Yalova’nın ulaşım açısından çok cazip bir konumda bulunmasının iş insanları açısından çok cazip fırsatlar sunduğunu belirten Başkan Yardımcısı Engin, “Şehrimizin bu avantajını olumlu anlamda değerlendirmesi için gerek yerel yönetimlerle gerek sivil toplum kuruluşları ile birlikte istişarelerimize devam edeceğiz, yeni hizmet binamızda artık üyelerimize ve şehrimize her türlü imkânı sunabiliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme, Marmara Uluslararası Müteahhit İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu (MARİMDER) projelerinden ve dernekleri hakkında verdiği bilgilerden sonra sona erdi.