Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın 12 Nisan Cuma günü yapılan meclis üyeliği seçiminin ardından, 19 Nisan 2018 günü YTSO Toplantı Salonunda; YTSO Başkan ve Yönetim Kurulu seçimi, Meclis Başkanı ve Meclis Başkan Yardımcılıkları, Katip Üyeliği seçimi ile TOBB Delegeliği ve Disiplin Kurulu seçimleri yapıldı.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimi, Tahsin Becan ile Muhammet Sarıoğlu arasında geçerken, YTSO Meclis Başkanlığı seçimi ise Rezzan Dikici ile Muğlim Bağatar arasında yaşandı.

YTSO Başkanlığı seçiminde 18 oy alan Tahsin Becan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçilirken, 17 oy alan Muğlim Bahadar Meclis Başkanı seçildi.

YTSO Disiplin Kuruluna, Tufan Bilgiç, Seyfettin Bingül, Aşkın Körükçü, Yalçın Oral, Halil Aşkın, Ümit Gezer seçilirken Katip Üyeliğine ise İhsan Yılmaz seçildi.

TOBB delegeliklerine ise Cemil Demiryürek, Abubekir Yılmaz, İhsan Yılmaz, Birol Yalçınkaya, Güney Kartal seçilen isimler oldu.

Tahsin Becan seçim sonrası yaptığı açıklamada; ‘Seviyeli bir seçim oldu. Bu seçimin kaybedeni yok. Yine hep beraberiz. Her zaman Yalova’ya hizmet ettiğimiz gibi devam edeceğiz. Eski arkadaşlardan devam eden var. Yeni Meclis Başkanımız Muğlim Bağatar ve 34 Meclis üyemiz ile beraber, kimseyi dışlamadan görevimize devam edeceğiz. Bu zaferimizi geçen 5 yıl ki dönemimizde, Meclis Üyemiz olan Ramazan Saruhan’a armağan ediyorum’ dedi.

Haber: Ayhan Polat