Başkan Becan moderatörlüğünde online gerçekleşen toplantılarda sektörel ve pandeminin getirdiği sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

YTSO çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Becan şunları dile getirdi; “Pandemi sürecinde sağlık, ekonomi, eğitim gibi birçok konuda sorunlar mevcut. Salgının daha fazla yayılmaması için alınan tedbirler kapsamında ekonomik olarak iş dünyamız zor bir sürece girdi. İş dünyamızın daha az etkilenmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerden gelen talepler bizlere yol göstermekte.

Belirsizliklerin bu kadar yüksek olduğu bir iklimde yolumuza daha güçlü devam edebilmemiz için güçlü ve zayıf yönlerimizi, karşı karşıya olduğumuz risk ve fırsatları çok iyi analiz etmemiz ve çok çalışmamız gerekiyor. Biz de salgının ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren iş dünyamızın sorunları, çözüm bekleyen konuları üzerine TOBB başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla sürekli iletişimde olduk.

Bu doğrultuda, yerelde valiliğimiz ve belediyemiz ile ulusal nitelikli konularımız için de ilgili bakanlarımız, bakan yardımcılarımızla, TOBB Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızla çeşitli toplantılara iştirak ederek ilimizin ve sizlerin sorunlarını ve çözüm önerilerini ilettik.

Bu süre boyunca faaliyetlerimizi de aksatmadan yürütmeye, devam eden projelerimizi tamamlamaya, mevcut duruma göre aksiyon alarak çalışmaya devam ediyoruz.

Birlik ve beraberlik ruhuyla; ekonomimizi güçlendirmek, projeler üretebilmek için değer katan ve güç veren görüşleriniz ile hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Toplantılarımıza zaman ayırıp katılarak sorunlarını ve önerilerini ileten üyelerimize teşekkürlerimizi sunarım” ifadelerini kullandı.