Dış İlişkiler ve Fuarlar Koordinatörü Hande Güngörür, KOSGEB Yalova Sinerji Odağı Uzmanı Halit Cem Teztürer ve KOSGEB Sorumlusu Y.Bülent Arıcı’dan oluşan proje ekibi tarafından yeni yılın ilk haftasında 03.01.2013 Perşembe günü eski Termal Yolu Caddesi No:18/A’da hizmet vermeye başlayan Tabiat Cafe & Restaurant sahibi Tevfik Yakıcı ziyaret edildi.

Kendisi ve işletmesi hakkında bilgiler veren Yakıcı, “1967 Yalova doğumluyum.

1985 yılında Beyoğlu Ticaret Lisesi’nden mezun olduktan sonra 3 yıl serbest muhasebecilik yaptım.

1988’de İstanbul’da kafeterya açtım. 6 yıllık işletme tecrübemin ardından askerlik görevimi tamamladım. Askerden geldikten sonra 2 yıl Mis Süt Bölge Bayi’nde pazarlama elemanı olarak çalıştım. 1998 ve 2000 yılları arasında Hamoğlu Holding bünyesinde gıda satış bölümünde görev yaptım. Kendi işimi kurmaya karar verdiğimde istediğim konseptte en elverişli yeri bulabilmek için yaklaşık 3 ay araştırdım. Bu arada kamuoyunda sık sık duyduğum KOSGEB Girişimcilik Destek Programı hakkında Proje Ekibinden detaylı bilgiler edindim. Öncelikle Uygulamalı Girişimcilik kursunu tamamlayıp sertifikamı aldıktan sonra kuruluş ve yatırım işlemlerimi tamamladım.

Tabiat Cafe & Restaurant şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenler için; köy kahvaltısı,  pide ve geleneksek yemek çeşitleri ile sessiz bir ortamda kuş sesleri arasında doğal bir ortamda dinlenmelerine olanak sunuyor. Ayrıca küçük gruplara yönelik doğum günü, okul toplantıları, iş toplantıları vs. gibi etkinliklerde de hizmet gösteriyoruz” dedi

Ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getirerek iş kurma sürecinde Yalova Ticaret ve Sanayi Odası proje ekibinin verdiği destek ve gösterdiği ilgiden çok memnun olduğunu ifade etti.