YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Başkan Yardımcısı Kenan Engin, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Demiryürek, Adem Gülsün ve Hakan Gençer ile Genel Sekreter Taner Eriş, 13. Dönem İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Hasan Soygüzel´i, YASKİ Başkanı Adnan Kırtay’ı ve Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Nusret Karaalioğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

YASKİ Başkanı Adnan Kırtay ve Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Nusret Karaalioğlu birlik çalışmaları hakkında, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ise İl Özel İdaresinin çalışmaları ve projeleri hakkında YTSO yöneticilerine bilgilendirmelerde bulundu.

İl Özel İdaresi ile Yalova’ya katma değer kazandıracak tüm projelerde işbirliği içinde olacaklarına değinen Becan, “Türkiye’de kendi alanında örnek gösterilen Yalova’nın İleri Biyolojik Atıksu Arıtma ve İçme Suyu Arıtma Tesisi’ne sahip olduğunu görmek bizleri memnun etti. Su sahip olduğumuz en değerli varlık. Birliklerimizin faaliyetleri sürdürülebilmesi ilimiz ve vatandaşlarımız için çok önemlidir” dedi.