Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaştığımız, dostluğu, sevgiyi, kardeşliği, birlik ve beraberliği en güzel duygularla yaşadığımız mübarek Ramazan Ayını geride bırakıyoruz. Birliğimize, kardeşliğimize, sevgimize Ramazan ayı boyunca kast etme gayreti içerisinde olan ne yazık ki birçok eylem gerçekleştirildi. Bu vesileyle öncelikle Ramazan ayı şehit olan kahraman askerimize, polisimize ve sivil vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine de sabırlar diliyorum.

Ülkemizde ve Dünya’da özellikle İslam Coğrafyasında ne yazık ki kardeşin kardeşi öldürdüğüne üzülerek şahit olduğumuz günler yaşıyoruz. Her kandilde, bayramda, önemli günlerde bu savaşların son bulması, barışın ve huzurun hakim olduğu bir Dünya’nın var olması temennisinde bulunuyoruz. Atatürk Hava Limanında yaşanan saldırı nedeniyle yüreğimiz buruk bir şekilde Ramazan Bayramını idrak edeceğiz. 

Dün olduğu gibi bugünde söylemeye, temennide bulunmaya devam edeceğiz. Tüm İnsanlığı birleştiren, barış ve huzur getiren, kardeşlik duygularımızı pekiştiren, sevinçlerimizi çoğaltan bir Ramazan Bayramı yaşamak istiyoruz. Artık, kan dökülmesini, bu vatanın evlatlarınıntoprağa düşmesini istemiyoruz. Hiçbir ülkede terör olayları yüzünden sivil insanları hayatını kaybetmesini istemiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın başta değerli hemşehrilerim olmak üzere yurdumuza ve tüm dünyaya sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diliyor, mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.