Yalova Belediyesi’nin tanıtımları sonrasında Yürüyen Köşk’e Türkiye’nin dört bir yanında ziyaretçiler akın akın gelmeye devam ediyor. Köşk’ü cumartesi günü 169 kişi, 9 çocuk ve pazar günü ise 895 kişi, 29 çocuk ziyaret etti.

“Defender Büyük Buluşması” sona erdi

Yalova Belediyesi ev sahipliğinde Yalova Havacılık ve Spor Kulübü ile Defender Lowers grubu tarafından bu yıl 1.si düzenlenen “Defender 1.Büyük Buluşma” sona erdi. Türkiye’nin dört bir noktasından gelen ve Paşakent Festival Alanında bir araya gelen Defender severler yağmur-çamur demeden anın tadını çıkardılar. Festivalin son gününde 33 ilden gelen 152 araç, 523 kişi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Yalova’ya mirası Yürüyen Köşk’ü de ziyaret etti. Köşk hakkında bilgiler alıp, köşk önünde hatıra fotoğrafı çekerek Yalova’dan ayrıldılar.

Hakkari’den gelen öğrenciler Yürüyen Köşk’te

“Biz Anadolu’yuz” projesi kapsamında Hakkarili öğrenciler Yalova’da buluştu. Kent genelinde şehir turunu tamamlayan öğrenciler, çevre abidesi Yürüyen Köşk’te bir araya geldiler. Kısa bir köşk turu yapıp, bir dal uğruna 1929 yılında dünyaya çevre dersinin verildiği Yürüyen Köşk’te anı olarak çınar yapraklarından kendilerine hatıra olarak topladılar.

65 Seyahat Acenta Temsilcisi Yalova’da

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından organize edilen Yalova turizmine katkı sağlamak adına yapılan çalışmalar sonucu kısa bir tur düzenlendi. Yalova turunun son durağı Yürüyen Köşk oldu. İstanbul/Fatih bölgesinden 65 seyahat acente temsilcisi Yalova’da, köşkte bir araya geldi. Bölge temsilcileri, Yalova’nın çevre ve doğa güzelliklerinin keşfedilmediğini dile getirerek, İstanbul’a bir nefes kadar uzaklıkta olan Yalova’nın tanıtımı için gerekli çalışmaları yapacaklarını söylediler.